Gemeenten Baarn en Soest zetten in op expertise van Genetics

Welke leverancier heeft kennis van het domein Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VT&H)? Welke leverancier kan goed meedenken in oplossingen en praktijksituaties? Welke applicatie is klaar voor de Omgevingswet en hoe kunnen wij de applicatie goed inrichten?

Dat waren belangrijke vragen die gemeente Baarn en Soest hadden toen zij nog op zoek waren naar een geschikte leverancier op het gebied van VT&H. In een aanbesteding met een uitgebreid selectiebestek is gebleken dat de applicatie PowerBrowser het beste aansluit bij de situatie en wensen van de gemeenten. Beide gemeenten gaan samen optrekken in de implementatie van de nieuwe applicatie. 

“We hebben meerdere leveranciers beoordeeld en Genetics kwam daar inhoudelijk als beste uit de bus. De applicatie sluit het beste aan bij onze situatie en wensen.”

Aldus projectleider voor Baarn en Soest

Genetics is met haar specialisatie van ruim 25 jaar op het gebied van VT&H meer dan in staat om mee te denken over het inzetten van oplossingen in diverse praktijksituaties in een gemeentelijke architectuur. Wij zullen gemeente Baarn en Soest dan ook met alle plezier adviseren en kijken ernaar uit om een zo goed mogelijke oplossing te realiseren.

Wilt u meer weten over wat Genetics voor u kan betekenen op het gebied van VT&H (vergunningverlening, toezicht en handhaving) en de Omgevingswet? Neem dan een kijkje op onze website, bij oplossingen en diensten, of neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Genetics Gebruikersdag 2020 gaat digitaal verder!

 

De afgelopen weken is er hard nagedacht over hoe we de Genetics Gebruikersdag 2020 gewoon door kunnen laten gaan. Echter wel iets anders dan wat u wellicht van ons gewent bent. Wij gaan digitaal!
Donderdag 26 november, van 10:00 tot 12:30 uur, is het zover. Zet u de datum alvast in uw agenda?

Tijdens de Gebruikersdag staan wij altijd even stil bij de ontwikkelingen die er aan zitten te komen en we hebben het over actuele onderwerpen zoals het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO) en samenwerkingsfunctionaliteit. Daarnaast proberen we het mogelijk te maken dat de verschillende klanten online contact met elkaar kunnen maken. Onze relaties kunnen via onderstaande link alvast een virtuele stoel reserveren en aangeven wat hun wensen en ideeën zijn. Wij zullen ons best doen om de digitale bijeenkomst hier zoveel mogelijk op aan te laten sluiten.

Nadat wij zoveel mogelijk wensen en ideeën hebben ontvangen en hierop een programma hebben samengesteld, sturen wij de deelnemers nog een definitieve uitnodiging met een unieke URL om de livestream te bekijken.

We kijken ernaar uit om u alsnog via de digitale weg op de hoogte te houden van onze ontwikkelingen.

Reserveer hier uw digitale ticket: Aanmelden online Gebruikersdag 2020

Genetics en Regeldienst.nl bieden geïntegreerde software-oplossingen voor ketensamenwerking

Genetics en Regeldienst.nl werken aan vergaande integratie tussen VTH-software en regelsoftware!

De nieuwe Omgevingswet biedt overheden, burgers en bedrijfsleven middels het Digitaal Stelsel (DSO) veel nieuwe mogelijkheden om effectiever met elkaar te gaan werken. Genetics en Regeldienst.nl trekken gezamenlijk op om met geïntegreerde software-oplossingen dit ook echt mogelijk te gaan maken voor alle betrokken partijen in de keten. Gezamenlijk zijn wij in staat om de hoge ambities van DSO, handen en voeten te geven en de verdere digitalisering van de overheid een sprong voorwaarts te laten maken. Al op korte termijn zullen we hiervoor mooie producten gaan aanbieden!

Regeldienst.nl heeft alvast een mooie aanbieding gepubliceerd: www.regeldienst.nl/aanbieding

Nieuwsgierig geworden, blijf dan de updates van Genetics en Regeldienst volgen of neem contact met ons op!