Save the date: Jubileum Gebruikersdag 28 maart 2019

Genetics bestaat 25 jaar! Deze mijlpaal in ons bestaan was niet mogelijk geweest zonder het vertrouwen van onze klanten. Daarom willen wij het 25-jarig jubileum met onze klanten vieren op donderdag 28 maart 2019 in combinatie met de Gebruikersdag. 

Om de lente met iets nieuws in te luiden kunnen de gebruikers deze dag ook een kijkje nemen in onze nieuwste applicatie!

Nadere gegevens over deze jubileum Gebruikersdag ontvangt u in een later  stadium. 

Heeft u wensen en ideeën voor de Gebruikersdag?
Laat ze horen via:

www.genetics.nl/wensen-en-ideeen-gebruikersdag

Alvast bedankt voor jullie medewerking en hopelijk tot ziens op 28 maart 2019!

Transitie naar de Rijkscloud is geslaagd

Genetics is erin geslaagd om samen met Rijkswaterstaat de hosting van PowerBrowser voor 11 waterschappen en Rijkswaterstaat te verhuizen van de Genetics cloud naar de Rijkscloud. 

De transitie voor samenwerkingsverband SAW@ is uitgevoerd mede vanwege overheidsbeleid ten aanzien van hosting en beheer van informatie van de overheid. De deelnemers binnen SAW@, allen werkend binnen het VTH-domein (Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving), houden hiermee op gemakkelijke wijze altijd en overal toegang tot de PowerBrowser werkomgeving, maar nu vanuit de Rijkscloud.

Afgelopen maandag 22 oktober zijn alle waterschappen en Rijkswaterstaat live gegaan. Het was een intensief project, maar Genetics is trots op het resultaat dat ze samen met de medewerkers van SAW@ in korte tijd hebben bereikt. Om dit te vieren hebben we alle deelnemers getrakteerd op een taartje. 

Wij hopen op een goede voortzetting van deze prettige samenwerking.