Genetics organiseert jubileum Gebruikersdag op donderdag 14 november a.s.

Genetics bestaat inmiddels ruim 25 jaar! Deze mijlpaal in ons bestaan was niet mogelijk geweest zonder het vertrouwen van onze klanten. Om dit met onze klanten te vieren organiseren wij ons feestelijke jubileum Gebruikersdag op donderdag 14 november 2019 in het WTC Alnovum te Almere.

We richten ons deze dag op het thema"Anders denken, anders doen."
De Omgevingswet vereist anders te denken: we kunnen ons niet meer beperken tot één bepaalde werk- en denkwijze, maar slaan voortaan de handen ineen. Hoe gaan we hiermee om?

Tijdens de bijeenkomst praten wij onze gasten bij over de huidige ontwikkelingen en toekomstplannen van onze applicaties, onze visie en wat dit betekent voor uw organisatie. Deze speciale jubileum Gebruikersdag wordt
een inspirerend dagje boordevol actuele informatie en natuurlijk doen we wat extra’s om ons jubileum te vieren! De inspirerende sessies zorgen ervoor dat genodigden met nieuwe kennis en inzichten naar huis gaat. Bovendien krijgen onze gebruikers de kans om bij te praten met collega’s uit het hele land en feedback te geven. Netwerken en kennisdeling staan op deze dag centraal. U mag dus zeker niet ontbreken!

Business coach Ivo Ouwerkerk zal de gasten te woord staan als dagvoorzitter. Ivo geeft trainingen, lezingen en schrijft o.a. over hoe je kunt veranderen door anders te denken en doen. 

Heeft u interesse om deel te nemen aan het jubileum Gebruikersdag? Stuur dan uiterlijk vrijdag 6 september een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Wij verheugen ons op een feestelijke en inspirerende dag!