kLANTENPORTAAl Helpdesksysteem

Projectleider ICT

Functieomschrijving vacature
Genetics biedt ICT-totaaloplossingen en diensten aan de overheid. Deze oplossingen en diensten variëren van het leveren en implementeren van standaard- en maatwerksoftware tot het opleiden en ondersteunen van de gebruikers. Met een team van ervaren informatici en vakspecialisten richt Genetics zich vooral op het domein Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VT&H).

Als projectleider help je mee aan een zo perfect mogelijke dienstverlening voor onze klanten binnen de overheid. Als projectleider vervul je diensten in Zaakgericht Werken, Data of RPA, maar je kan ook ingezet worden als consultant voor complexe adviestrajecten die voorafgaan aan implementatie trajecten. Met jouw ervaring help je overheidsorganisaties te digitaliseren en optimaliseren en je helpt mensen om te gaan met deze veranderingen. Je ziet kansen en je weet deze te vertalen naar opdrachten.

Collega's vinden het bij Genetics erg fijn om te werken in een open cultuur, een gezellig team en ruimte om je te ontwikkelen! Spreekt dit je aan en kan je voor 24 tot 40 uur hybride werken? Solliciteer dan direct!  

De rol van projectleider
Als projectleider bij Genetics in Almere ga je aan de slag voor enkele opdrachtgevers, waardoor elke dag er anders uit kan zien. Je voert opdrachten uit voor onze klanten binnen de overheid, zoals gemeenten, provincies, waterschappen regionale uitvoeringsdiensten en omgevingsdiensten. Je bent vrij om je opdrachten zelf vorm te geven en uit te voeren waarbij je altijd terug kunt vallen op een ervaren consultant binnen ons bedrijf. Hierbij zijn we vooral gericht op output (resultaat) en niet op input (uren).

Digitaal werken voelt voor jou als een tweede natuur. Daarmee breng jij op dit vlak geen doorsnee-oplossing, maar je komt met verfrissende ideeën die alle verwachtingen van de opdrachtgever overtreffen. Je hebt ervaring om op managementniveau relaties te onderhouden en je hebt kennis of ervaring van het werken met stuur- en projectgroepen. Daarnaast heb je interesse voor de inhoudelijke kant van projecten en je kunt het werk van collega’s beoordelen en de leden in je team motiveren en inspireren.

Tevens kan je ingezet worden voor het geven van opleidingen aan gebruikers.

Functie-eisen
- Je hebt bij voorkeur ervaring met relevante opdrachten binnen de overheid;
- Je hebt een afgeronde HBO of Universitaire opleiding, bij voorkeur in de richting Bestuurskunde, Bedrijfskunde of Bedrijfskundige Informatica;
- Je hebt aantoonbare ervaring in advies of projectleiding gericht op het gebied ICT en zaaksystemen.
- Je bent in staat om implementatietrajecten tot een succes te brengen en daarbij de menselijke factor mee te nemen;
- Je hebt een commerciële instelling en ervaring met (het ondersteunen van) sales-trajecten;
- Je bent een teamspeler en je helpt collega’s graag;
- Kennis van verandermanagement en Zaakgericht Werken zijn een pré;
- Je bent in het bezit van rijbewijs (B) en bereid om door heel Nederland te reizen.

Extra voordelen om te werken bij Genetics 
Uitzicht op een vast contract.
Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. We bieden ieder jaar de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen.
Een stabiele en veilige werkplek (volgens de gestelde Corona maatregelingen).
Eigen parkeerterrein.
Hybride werken.
Gebruik van laptop en mobiel.
Een goed inwerktraject met de juiste begeleiding.
Een jaarlijks (of soms meerdere) personeelsbijeenkomst (kerstborrel, BBQ, etc.)
Een hecht team met leuke en gemotiveerde collega’s waar je blij van wordt.
Een afwisselende en zelfstandige functie binnen een financieel gezonde organisatie.
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Tegemoetkoming in de pensioen.

Meer informatie of solliciteren? Voor vragen over deze vacature kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 036 – 54 00 850. Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Wat zeggen onze collega's?

“Ik heb de overstap gemaakt van gemeente naar Genetics en dat is me goed bevallen. Join me!”

Tjarda
Senior 
consultant

“Ik werk hier al bijna 20 jaar en ik ben een echte expert geworden. Het is hier erg leuk. Voorlopig ga ik hier niet weg!”

Maurice
Senior Software Ontwikkelaar

“Ik ben nog steeds blij met mijn besluit om van gemeente naar Genetics over te stappen! Een gezellig team met een familiaire sfeer!”

Yvonne
Senior 
consultant

“Door de behulpzame collega’s en open cultuur werk ik hier altijd met een warm gevoel.”


Ben
Medewerker 
Helpdesk

Samen oplossingen creeëren

Denk jij in oplossingen in plaats van problemen? Daag jij jezelf elke dag uit om nét dat stapje extra te zetten? En inspireer jij anderen om hetzelfde te doen? Dan is Genetics de perfecte organisatie voor jou!

Continue persoonlijke begeleiding

Onze leidinggevenden zijn vanuit de werkvloer doorgegroeid. Je ziet hem/haar wekelijks en soms zelfs bijna dagelijks! Dit zorgt ervoor dat je altijd en rechtstreeks kunt communiceren met de leidinggevende maar ook wekelijks gecoacht wordt. De communicatielijnen zijn erg kort, je leert ook je collega's op kantoor kennen. 

Persoonlijke attenties

Je bent bij ons geen 'nummer'. We blijven persoonlijk betrokken als het gaat om verjaardagen, geboortes, trouwdagen etc. Een jubilea wordt gevierd. Bij goede kwaliteitsresultaten belonen wij jullie met koffie en gebak. En natuurlijk ontvangt iedere medewerker een kerstpakket!

We steunen persoonlijke ontwikkeling

Heb je de ambitie om jezelf te ontwikkelen en wil je meer leren? Dat kan bij ons! We bieden ieder jaar de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen. Jouw kennis is onze kennis!