kLANTENPORTAAl Helpdesksysteem

UX designer of ontwerper, hybride,  36 - 40 uur

Ga jij het maken als UX designer?   
Ontwerp interessante digitale producten en diensten voor onder andere medewerkers van grote organisaties en overheden!

Wil je werken met de nieuwste tools en technologie in een klein leuk team? Wil jij ook graag professioneel met complexe applicaties en apps werken, onder andere voor medewerkers van overheden? Dat is waar Genetics jou hulp nodig heeft. We zoeken iemand die de beste technische oplossingen maakt en die zijn kennis wilt delen met onze organisatie en toekomstige collega’s.   

Over Genetics
PowerBrowser is ons eigen ontwikkelde project registratie systeem (zaaksysteem) voor Vergunningverleners, Toezichthouders en Handhavers binnen de overheid. Daarnaast hebben we een mobiele app op Android en iOS. PowerBrowser is een ERP systeem met een geïntegreerde zaak-specialiteit op basis van .Net, HTML5 en o.a. Microsoft Sharepoint. Met behulp van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van Angular 4 willen wij met onze web-based applicatie graag het verschil gaan maken. 

Functie omschrijving 
Je werkt in een klein team en bent betrokken in het gehele ontwikkeltraject; van het eerste prototype, functionele en technische ontwerp, bouw tot en met support. Je schuwt niet om regelmatig contact te hebben met eindklanten voor afstemming van eisen en wensen. Je stelt de juiste vragen om deze diensten optimaal te kunnen inrichten. Je doet user research, maakt ontwerpen en prototypes en test die met gebruikers. Je weet door middel van kwalitatief en kwantitatief onderzoek de wensen van gebruikers te bepalen en om te zetten in prototypes en pixel perfect UI. Je neemt de creatieve verantwoordelijkheid in projecten en betrekt klanten en collega’s in je ontwerpproces en presenteert je ontwerpen duidelijk en enthousiast. Zo zorg je voor een effectieve samenwerking in multidisciplinaire teams.   

Wat ga je doen?
 - Actief meewerken aan de ontwikkeling van functioneel ontwerp 
 - Software ontwikkelen 
 - Functioneel ontwerpen vertalen naar logische en consistente technische ontwerpen 
 - Test scripts maken en het beheren van de testprocedures 

Team
Je werkt deels op kantoor in Almere en deels vanuit huis. Hierbij maak je onderdeel uit van een multidisciplinair team Research & Development. De personeelssamenstelling van ons bedrijf is divers en de samenwerking warm. Samen fantastische producten en diensten maken, dat is de gezamenlijke drijfveer.‍ 

Fijne plek om te werken - Ons bedrijf gaat voor lange relaties en diepgang, dat zie je onder andere terug in de vele jaren dat mensen hier werkzaam zijn. Je leert zowel klant als collega’s goed kennen en je merkt: de onderlinge betrokkenheid is groot. Ze staan voor collegialiteit en de persoonlijke benadering die ze nastreven in hun werk.  

Persoonlijke ontwikkeling - Met behulp van je leidinggevende en HR werk je gestructureerd aan je persoonlijke ontwikkeldoelen. En je doet mee aan kennisdelingssessies. Ook krijg je de ruimte om je kennis over te brengen door middel van presentaties. Je begeleidt en inspireert junior collega’s en werkt met het team aan vernieuwing en verdieping van het vakgebied. 

Wat breng je mee?
 - Een technische afgeronde opleiding op WO-niveau of Hbo-niveau
 - Vanaf 2+ jaar werkervaring in interactie design / user experience design of visual design; 
 - Ervaring met het toepassen, opzetten of uitbreiden van design systemen. 
 - Een sterk portfolio waaruit blijkt dat je een scherp oog voor design hebt;
 - Je ademt Agile en bent goed bekend met alle aspecten van Scrum 
 - Je levert werk van hoge kwaliteit, presteert boven de verwachting van de klant 
 - Je bent in staat om creatief te denken en werken 
 - Je hebt perfecte analytische skills en houdt ervan om te werken in een team 

Wij bieden
 - Een prettige informele werksfeer (familaire cultuur!) binnen een leuk klein team wat vol zit met ervaring.
 - Veel verantwoordelijkheid.
 - Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
 - Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie of solliciteren? 
Voor vragen over deze vacature kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 036 – 54 00 850. Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Wat zeggen onze collega's?

“Ik heb de overstap gemaakt van gemeente naar Genetics en dat is me goed bevallen. Join me!”

Tjarda
Senior 
consultant

“Ik werk hier al bijna 20 jaar en ik ben een echte expert geworden. Het is hier erg leuk. Voorlopig ga ik hier niet weg!”

Maurice
Senior Software Ontwikkelaar

“Ik ben nog steeds blij met mijn besluit om van gemeente naar Genetics over te stappen! Een gezellig team met een familiaire sfeer!”

Yvonne
Senior 
consultant

“Door de behulpzame collega’s en open cultuur werk ik hier altijd met een warm gevoel.”


Ben
Medewerker 
Helpdesk

Samen oplossingen creeëren

Denk jij in oplossingen in plaats van problemen? Daag jij jezelf elke dag uit om nét dat stapje extra te zetten? En inspireer jij anderen om hetzelfde te doen? Dan is Genetics de perfecte organisatie voor jou!

Continue persoonlijke begeleiding

Onze leidinggevenden zijn vanuit de werkvloer doorgegroeid. Je ziet hem/haar wekelijks en soms zelfs bijna dagelijks! Dit zorgt ervoor dat je altijd en rechtstreeks kunt communiceren met de leidinggevende maar ook wekelijks gecoacht wordt. De communicatielijnen zijn erg kort, je leert ook je collega's op kantoor kennen. 

Persoonlijke attenties

Je bent bij ons geen 'nummer'. We blijven persoonlijk betrokken als het gaat om verjaardagen, geboortes, trouwdagen etc. Een jubilea wordt gevierd. Bij goede kwaliteitsresultaten belonen wij jullie met koffie en gebak. En natuurlijk ontvangt iedere medewerker een kerstpakket!

We steunen persoonlijke ontwikkeling

Heb je de ambitie om jezelf te ontwikkelen en wil je meer leren? Dat kan bij ons! We bieden ieder jaar de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen. Jouw kennis is onze kennis!