kLANTENPORTAAl Helpdesksysteem

C# en .Net ontwikkelaar 32-40 uur

Voor onze oplossing PowerBrowser zijn wij per direct op zoek naar een C# en .Net ontwikkelaar. PowerBrowser is ons eigen ontwikkelde project registratie systeem (zaaksysteem) voor Vergunningverleners, Toezichthouders en Handhavers binnen de overheid. Daarnaast hebben we een mobiele app op Android en iOS. PowerBrowser is een ERP systeem met een geïntegreerde zaak-specialiteit op basis van .Net, HTML5 en o.a. Microsoft Sharepoint. Collega's vinden het bij Genetics erg fijn om te werken in een open cultuur, een gezellig team en ruimte om je te ontwikkelen! Spreekt dit je aan en kan je voor 24 tot 40 uur hybride werken of eventueel volledig op afstand? Solliciteer dan direct!  

Functieomschrijving

Als C# en .Net ontwikkelaar houd je je bezig met verschillende uitdagende projecten. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van kwalitatief goede webapplicaties, Windows based oplossingen en koppelingen. Je schrijft nieuwe modules, optimaliseert work,- en clickflows, bedenkt nieuwe innovatieve toepassingen, maakt processen efficiënter en voert upgrades door. De communicatie met de klant is hierbij essentieel, jouw verantwoordelijkheden liggen daarom ook bij het afstemmen van de functiespecificaties en het technisch ontwerp naar wensen van de klant. Je bent mede verantwoordelijk voor de afhandeling van incidenten, problemen en serviceverzoeken (2e lijns) vanuit de supportafdeling. Je signaleert trends en hebt het vermogen om, over incidenten heen, op actieve wijze structurele verbeteringsmogelijkheden te onderkennen en daar verbetervoorstellen voor te doen. Met andere woorden; een zeer afwisselende baan waar je niet alleen ontwikkelt, maar ook bezig bent met een stukje advies.

Functie-eisen
- Opleiding: Wij zoeken kandidaten met een afgeronde opleiding op zowel WO-niveau, Hbo-niveau als MBO-niveau, bijvoorbeeld in de richting Informatica.
- Ervaring: je hebt bij voorkeur ervaring in de omgang met overheidsinstanties en het domein VT&H. Verder vragen we ervaring in telefonisch instructies geven en bij voorkeur ervaring met conversie- en migratietrajecten van databases (Postgre, SQL, Oracle).
- Kennis: HTML 5, GIS, .Net, C#, mobiele ontwikkeling, browser, SQL, Oracle, PostgreSQL, Adroid, iOS, Windows.
- Ambitieuze starters met voldoende kennis en kunde worden zeker ook uitgenodigd om te solliciteren.
- Vaardigheden: je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk). Je bent zeer klantgericht en je hebt een probleemoplossend vermogen. Je hebt affiniteit met Software en je bent leergierig.

Wij bieden
- Een prettige informele werksfeer binnen een leuk klein team wat vol zit met ervaring.
- Veel verantwoordelijkheid.
- Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
- Hybride werken (of volledig op afstand)
- Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie of solliciteren? Voor vragen over deze vacature kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 036 – 54 00 850. Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.