POWERMOBIEL

Direct toegang tot uw actuele zaakgegevens, waar u ook bent!

Met PowerMobiel heeft u een volledige zaaksysteem binnen handbereik. Of het nu op uw telefoon is of op uw tablet, PowerMobiel biedt u de mogelijkheid om locatie onafhankelijk te werken. Niet alleen online maar ook offline kan er gewerkt worden.
PowerMobiel IphoneWaarom PowerMobiel?
Met PowerMobiel heeft Genetics een mobiele zaakgerichte applicatie in huis die geschikt is voor Apple's IOS besturingssysteem. In 2016 is de app ook verkrijgbaar als Android native app. Er is gekozen voor een mobiele applicatie om efficiënter te kunnen werken op elk gewenst tijdstip en elke gewenste locatie. Met PowerMobiel haalt u het maximale uit uw werkprocessen. Een oplossing die het werk in het veld en de verwerking van gegevens eenvoudig maken. PowerMobiel is niet alleen te gebruiken met het zaaksysteem PowerBrowser maar is ook te koppelen aan elk ander zaaksysteem via StUF. Om u volledig te ontzorgen, verzorgen wij het beheer van de toepassing in onze Cloud.

Wat is PowerMobiel?
Powermobiel is een "native app", en dus geen "webapp" die afhankelijk is van een browser en van een constante verbinding via het internet. Hierdoor kan PowerMobiel optimaal gebruik maken van alle mogelijkheden van het iOS-besturingssysteem en de integratie met andere apps.

PowerMobiel is gemakkelijk in gebruik. Vanuit de ingebouwde GIS, of met één van de diverse zoekingangen, heeft u direct toegang tot het gewenste zaakdossiers. Vanuit uw werkvoorraad en agenda kunt u meteen bij uw relevante dossiers, taken en acties komen. U registreert gemakkelijk zaakgegevens, waarbij u online toegang heeft tot de basisregistraties en andere gekoppelde systemen. U loopt checklisten af, maakt aantekeningen in documenten of op de kaart, u genereert zelfs brieven die u vervolgens op een (via bijvoorbeeld AirPrint aangesloten) printer afdrukt. Op locatie gemaakte foto’s kunt u direct aan een zaakdossier toevoegen. Werkt u online, dan worden deze direct geüpload. Werkt u offline, dan kunt u de gegevens op een later moment synchroniseren. Zo kan er op een locatie zonder internet toch geregistreerd en opgeslagen worden. 

Doordat uw locatie automatisch wordt bepaald geeft de ingebouwde GIS u snel inzicht in de lopende zaken in uw omgeving. U ziet dit in de context van informatie uit andere geo-bronnen, bijvoorbeeld via de PDOK. U kunt ook zelf een zaak in de GIS intekenen.

Voor wie is PowerMobiel? 
Alle gebruikers van een zaaksysteem worden gezien als (potentiele) gebruikers van PowerMobiel. Voor de meeste van hen is online inzicht in de lopende zaken een must, waarbij veel van de functionaliteit van het zaaksysteem ook mobiel beschikbaar moet zijn.

PowerMobiel geeft de uitvoerenden en betrokkenen van inspecties veel informatie en ondersteuning. De applicatie beschikt over checklisten voor het uitvoeren van controles. Bovendien geeft PowerMobiel aan de toezichthouder direct inzicht in de vergunningssituatie en andere lopende toezichtzaken op een locatie. PowerMobiel is er voor iedereen die direct toegang wil tot zaakdossiers: thuis, onderweg of tijdens een werkoverleg.

PowerMobiel en PowerBrowser
De functionaliteit van PowerMobiel is gebaseerd op de PowerBrowser e-suite voor zaakbeheer, vergunningverlening en inspecties.  PowerBrowser en PowerMobiel zijn een unieke combinatie voor overheidsorganisaties. PowerMobiel kan ook gezien worden als plaatsvervanger van PowerBrowser. De mogelijkheden van PowerMobiel zijn onbeperkt, daarom hebben gebruikers die veel onderweg zijn voldoende aan de functionaliteit die PowerMobiel biedt.

PowerMobiel is van grote waarde voor elk zaaksysteemgebruiker.

Meer informatie?
Bovenstaande tekst is een bondige samenvatting van de opties. Wilt u meer informatie ontvangen klik dan op onderstaande knop.